e21 valitsi vastuullisen kahvipalvelun toimistoon

e21 Solutions Oy on suomalainen B2B-myynnin ja asioinnin digitalisoija, jolle työntekijät ovat avain menestykseen. e21:lle onkin tärkeää tarjota rento ja inspiroiva työskentelyilmapiiri sekä asiantuntijoiden tiiviin yhteistyön mahdollistava toimisto. Arkista työtä rytmittävä kahvihetki on tärkeä osa rentoutumista, viihtymistä sekä yhteistä ideointia. Lähtökohta työyhteisön kahviratkaisun valintaan olikin korkeatasoinen ja vastuullinen kahvipalvelu sekä erityisen hyvä kahvi.

Kahvipalvelun valinta ja makutakuun merkitys

e21 halusi tarjota työyhteisön monipuolisiin kahvimieltymyksiin sopivan kahviratkaisun. e21:n työntekijät ovat kahvifaneja, jotka käyttävät monenlaisia kahvijuomia ja haluavat nauttia vastapaahdetusta kahvista. Kahvia juodaan yhdessä ja erikseen sekä pitkin päivää. Lisäksi toimistolla vieraileville asiakkaille halutaan tarjota maistuvaa ja vastapaahdettua kahvia. Yrityksen monimuotoisten tarpeiden pohjalta kahviratkaisuksi valikoitui korkeatasoinen Spengler-kahviautomaatti jobmeal.

Spengler-kahviautomaatti sopii tyyliltään erinomaisesti asiantuntijatoimistoon. Työntekijät ovat tyytyväisiä vastapaahdettuun kahviin, jonka jokainen voi räätälöidä omaan makuunsa sopivaksi. Automaatti on sijoitettu keskelle oleskelutilaa ja sen ympärillä tapahtuukin merkittävä osa työntekijöiden päivittäisestä vuorovaikutuksesta. Automaatin tyylikkyys sekä keskeinen sijainti vaikuttavat myös siihen, että automaatista on miellyttävää hakea yhdessä asiakkaiden kanssa heille maistuvaa kahvia. 

"
Jobmeal mikko särkikangas e21 pienikuva

“Vanha kahviautomaattimme tuli tiensä päähän ja meillä oli uuden automaatin hankinta edessä”, kertoo e21:n myyntijohtaja Mikko Särkikangas ja jatkaa, "kartoitimme eri vaihtoehtoja ja arvioimme niitä tiimimme toiveiden perusteella. Korkealaatuisen kahvin lisäksi valinnassa painottui palvelun laatu ja helppokäyttöisyys.”

JOBmealin makutakuu varmistaa kahvilaadun

JOBmealin toimitusjohtaja, Perttu Laitsaari kertoo makuutakuusta, joka toteutui erinomaisesti e21:n kohdalla. “JOBmeal ei vain tuo automaattia kohteeseen, vaan myös varmistaa, että asiakas saa haluamansa makuista kahvia. JOBmealin makuutakuu varmistaa, että työpaikalla on aina hyvin makuista ja helposti tarjoiltavaa kahvia."

Makuutaku toimi loistavasti e21:n kohdalla. “Muutaman kerran vaihdettiin kahvilaatuja ja automaatin säätöjä ja sitä kautta löysimme meille sopivan, riittävän tumman maun. JOBmealin antama makutakuu todellakin toimi ja he pitivät palvelulupauksensa varmistamalla tyytyväisyytemme automaattikahviin. Toimistollamme juodaan papukahviautomaatista perinteisen kahvin lisäksi paljon espressoa, cafe lattea, wiener cafea, kaakaota ja vain kuumaa vettä, joihin voi lisätä vaikka teen tai pussikeiton”, luettelee Särkikangas.

Vastuullinen kahvipalvelu

Koska e21 haluaa toimia vastuullisesti, myös yhteistyökumppaneilta edellytetään vastuullisuutta. JOBmeal on hiilineutraali yritys, joka hyvittää oman toimintansa päästöt pavusta kuppiin verifioitujen hiilinieluhankkeiden kautta. Lisäksi kahvivalikoimasta löytyy runsaasti vastuullisesti tuotettuja ja sertifioituja tuotteita. 

Vastuullinen toiminta yhdistettynä helppoon ja nopeaan palveluun sineitöi JOBmealin valinnan. "JOBmealin vastuullinen toiminta on alan parhaita. Suosittelen lämpimästi JOBmealin kahviratkaisuja", Särkikangas toteaa.

Kahvitilaukset helposti tilausjärjestelmän kautta

e21 on erittäin tyytyväinen JOBmealin digitalisoituun asiakaspalveluun. "Kahviratkaisuun liittyvät tilaukset kuten kahvien, maitojauheiden ja sokerien tilaukset hoituvat näppärästi JOBmealin tilausjärjestelmän kautta. Sitä kautta on myös helppo tilata ja aikatauluttaa automaatin huolto", iloitsee toimistopäällikkö Pirjo Mänttäri ja jatkaa, “entinen kahviautomaattimme oli paljon työläämpi käyttää ja pestä. Palvelupakettiin ei kuulunut tilausjärjestelmää, eli huolto tilattiin erikseen ja raaka-aineet piti itse ostaa kaupasta. Lisäksi konetta piti pestä päivittäin. JOBmealin kahvipalvelu toimii kuin itsestään.”

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista

Ota yhteyttä 0207 210 300