Julkaistu: 14.10.2021
Hiilineutraali yritys

JOBmeal on hiilineutraali yritys

Olemme selvittäneet ja hyvittäneet sekä oman toimintamme että kaikki automaattikahviemme päästöt pavusta kuppiin verifioitujen hiilinieluhankkeiden avulla.

JOBmeal on toiminut aktiivisesti jo useita vuosia vähentääkseen toimintansa ympäristökuormitusta ja tuonut vastuullisuuden liiketoimintansa keskiöön. Tämä työ on nyt tuottanut tulosta ja voimme ylpeästi todeta olevamme hiilineutraali yritys,  ja selkeiden askelmerkkien viitoittamana jatkamme tavoitteellisesti kohti hiilinegatiivisuutta. 

Vuoden 2020 päästöt olemme kompensoineet kotimaisilla hiilinieluprojekteilla yhteistyössä Green Carbonin kanssa. Nämä kompensaatiohankkeet on kehitetty maan- ja metsänomistajien kanssa ja ovat tieteelliseen tutkimukseen perustuvia hiilensidontaprojekteja ympäri Suomen. Lannoituksin saatava puuston lisäinen kasvu on kompensaatiohankkeiden ydin. Kotimaiset hiilinieluhankkeet ovat kolmannen osapuolen todentamia ja 100% jäljitettävissä. 

JOBmealin vastuulliset kahviautomaatit ja kahvit auttavat asiakkaitamme heidän ympäristötavoitteissaan.

JOBmeal hiilijalanjälki kompensoitu 2020