Fidenza papukahviautomaatti

Fidenza papukahviautomaatti

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Fidenza papukahviautomaatti valmistaa erinomaista kahvia hyödyntäen uusinta tekniikkaa. Voit valita useasta herkullisesta juomasta vain koskettamalla 10 tuuman kosketusnäyttöä. Espresso, cappuccino, caffe latte tai kermainen kaakao valmistetaan kuten sinä haluat vain sormen painalluksella.

Fidenza on tulevaisuuden automaatti, ja siihen on suunniteltu useita ominaisuuksia, kuten RSS-syöte (esim. sääennuste), jotka ovat käytettävissä kun kone on yhteydessä internetiin. Iso kosketusnäyttö mahdollistaa myös asiakaskohtaisten videoiden ja taustakuvien käytön!

 

Suosituin

Led-valot reunustavat tyylikästä alumiinirunkoa varmistaen laitteen helppokäyttöisyyden ja energiatehokkuuden. 10-tuumainen kosketusnäyttö opastaa valinnan tekemisessä. Näytön sisältöä voidaan myös muokata omaan tarkoitukseen sopivaksi.

Helppokäyttöisen kosketusnäytön ansiosta voit valmistaa juoman säätämällä sen vahvuutta ja aineosien määrää niin, että maku vastaa omia mieltymyksiäsi. Automaatissa on erilliset suuttimet: kahvi, kaakao ja juomasekoitukset vasemmalta, kuuma/kylmä vesi oikealta. Valo osoittaa oikean kupin paikan, ja anturit varmistavat juoman annostelun vain, kun kuppi on paikallaan. Säädettävät kupinpitimet ja tilava luovutusalusta mahdollistavat myös kannujen tai termosmukien käytön. Led-valot reunustavat kupin aluetta ja tuovat ulkonäköön tyylikkään lisän.

 

Iso 10 tuuman kosketusnäyttö, josta voi valita erilaisia juomia sormen painalluksella. Mahdollistaa myös asiakaskohtaisten videoiden ja taustakuvien käytön. Fidenza on tulevaisuuden automaatti, ja siihen on suunniteltu useita ominaisuuksia, kuten RSS-syöte (esim. sääennuste), jotka ovat käytettävissä kun kone on yhteydessä internetiin. 

 

Automaatti vaihtoehdot:kahdella papusäiliöllä tai yhdellä papusäiliöllä ja yhdellä suodatinkahvi säiliöllä.

Kahviautomaatti sopii useisiin eri käyttökohteisiin. Alla muutamia toimialoja lueteltu.

Toimistot

Paras kahviratkaisu toimistoon ja työpaikoille.

Lue lisää

Teollisuus

Laadukkaat kahviautomaatit teollisuuteen ja tuotantolaitokseen.

Lue lisää

Terveydenhuolto

Erilaisia automaattiratkaisuja terveydenhuoltoon.

Lue lisää

Oppilaitokset

Kahvi- ja välipala-automaatti kouluun ja oppilaitokseen.

Lue lisää

Erilaisia kahvijuomia, kuten Espresso, cappuccino, caffe latte sekä teevesi, kylmä vesi sekä kermainen kaakao. 

Kahvijuomat

Lue lisää erilaisista kahvijuomista: musta kahvi, Espresso, Cappuccino, Café Latte, Wiener Café, Macchiato ja Cafe Lungo.

Lue lisää
Laitteen sijoittaminen / Ilmanvaihto ja huolto
Koneen takaosan ja seinän väliin on jätettävä vähintään 5,5 cm tila. Voit katsoa asennusohjeet huolto-oppaasta.
Korkeus mm
870
Leveys mm
450
Syvyys mm
525
Paino
70 kg
Sähköliitäntä
230 V / 16 A maadoitettu
Kylmävesiliitäntä
¾¨

Ota yhteyttä 0207 210 300