Ferrara Duo papukahviautomaatti

Ferrara Duo papukahviautomaatti

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Ryhdy oman elämäsi baristaksi.

Luo itsellesi herkullisia kahvijuomia helposti, vain näytön kosketuksella. Käyttäjäystävällisessä automaatissa on runsas valikoima erilaisia kuumia juomia. Olipa valintasi elegantti suodatettu musta kahvi, tuhti Espresso, vivahteikas Cafe au Lait tai herkullinen Wiener Cafe, Ferrara valmistaa juoman juuri sinun makuusi.

Automaatti on varustettu kahdella papusäiliöllä, joihin voit valita vaaleaa tai tummapaahtoista, sertifioitua tai serfioimatonta kahvia. Automaatti jauhaa kahvipavut kupillinen kerrallaan. 

Ferrara sopii hyvin toimistoihin ja muihin työympäristöihin. Huippumuotoilunsa ansiosta tämä kahviautomaatti voidaan sijoittaa vaativaankin design-ympäristöön. Ferraran avulla hoidat näppärästi henkilöstön ja vieraiden kahvitukset.  Ravinto- ja tuotetiedot ovat selkeästi nähtävillä ja helpottavat oikeaa valintaa. Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia baristatasoisia kahvijuomia työpaikallasi.

Kertatäytöllä noin 360 kupillista papukahvia!

Integroitu kosketusnäyttö, selkeä juomavalikko, juomien vahvuutta, kokoa sekä sokerin ja maidon määrää voi säätää. Ravinto- ja tuotetiedot ovat selkeästi esillä. LED-valaistus ohjaa asettamaan kupin oikeaan kohtaan.

Laitteessa on intregroitu kosketusnäyttö.

Ferrara Duo papukahviautomaatti on varustettu kahdella papukahvisäiliöllä. Voit itse valita mieleisesi kahvipavut. Valittavanasi on vaaleaa tai tummaa paahtoa, sertifioitua tai sertifioimatonta kahvia.

n. 360 kupillista papukahvia.

Automaatissa on ainutlaatuinen kaksoiskeitin, joka valmistaa paineella aidon Espresson creman kera sekä suodattamalla perinteisen mustan kahvin.

Ferrara papukahviautomaatti on saatavilla myös yhdellä 4 kg papusäiliöllä.

Musta tai valkoinen.

Voit valita yhden juoman kerrallaan tai kokonaisen kannullisen. Kupin pidikkeen voi siirtää syrjään. Juoman määrä kannutäytössä määritetään valitsemalla haluttu kuppien määrä. Optinen sensori tunnistaa kun kuppi tai kannu on paikoillaan täyttöä varten.

Puhdistus tapahtuu manuaalisesti huuhteluohjelman avulla. Katso opastusvideo laitteen puhdistuksesta tiedostot-välilehdeltä.

Kahviautomaatti on varustettu järjestelmällä, joka automaattisesti sulkee vedenoton, mikäli vuotoja tapahtuu. Lisäksi kahviautomaatti liitetään vesijohtoverkkoon suljettavalla liitännällä sekä varustetaan letkurikkoventtiilillä.

Kahviautomaatissa on automaattinen ja itseohjautuva energiansäästöohjelma. Laite siirtyy säästötilaan hiljaisina vuorokauden aikoina.

Vaihtoehtoisia maksutapoja ovat kolikko-, kortti- tai avainmaksujärjestelmä.

Automaatissa on kaksi juomanokkaa sekä erillinen kannutäyttö.

Kahviautomaatti sopii useisiin eri käyttökohteisiin. Alla muutamia toimialoja lueteltu.

Toimistot

Paras kahviratkaisu toimistoon ja työpaikoille.

Lue lisää

Teollisuus

Laadukkaat kahviautomaatit teollisuuteen ja tuotantolaitokseen.

Lue lisää

Terveydenhuolto

Erilaisia automaattiratkaisuja terveydenhuoltoon.

Lue lisää

Oppilaitokset

Kahvi- ja välipala-automaatti kouluun ja oppilaitokseen.

Lue lisää

Kahvi, kahvi maidolla, kahvi sokerilla, kahvi maidolla ja sokerilla, cafe lungo, aito espresso, cafe latte, cafe latte sokerilla, wiener café, cappuccino, cappuccino sokerilla, kaakao, maitokaakao ja kuuma vesi.

Kahvijuomat

Lue lisää erilaisista kahvijuomista: musta kahvi, Espresso, Cappuccino, Café Latte, Wiener Café, Macchiato ja Cafe Lungo.

Lue lisää
Kahvisäiliö
2 x 2 kg
Maitojauhesäiliö
1,8 kg
Kaakaosäiliö
2,2 kg
Sokerisäiliö
3 kg
Laitteen sijoittaminen / Ilmanvaihto ja huolto
Ilmakierron takaamiseksi ja huoltotoimenpiteiden helpottamiseksi tulee automaatin jokaisella puolella olla 10 cm tyhjää tilaa.
Korkeus mm
915
Leveys mm
460
Syvyys mm
540
Paino
61kg
Sähköliitäntä
230V/10 A maadoitettu
Maksimi virrankulutus
2200 W
Kylmävesiliitäntä
1/2 " ulkokierre
Sähköliitäntäjohdon pituus
n. 2,5 m
Vesiliitäntäjohdon pituus
n. 1,5 m
Energian kulutus
A+
Energian kulutus lepotilassa
857 Wh/vrk
Alakaapin mitat korkeus mm
885
Alakaapin mitat Leveys mm
450
Alakaapin mitat Syvyys mm
550
Lattiamalli Sähköliitäntä
230 V

Ota yhteyttä 0207 210 300