Antibakteerinen kosketussuoja

Antibakteerinen kalvo

Bakteerit ovat yksi tavallisimmista taudinlevittäjistä ja joka päivä altistumme miljoonille bakteereille. Me JOBmealilla myymme ja asennamme yhtä markkinoiden parhaasta antibakteerisesta suojakalvosta.


Aktiivinen suoja koronavirusta vastaan 24/7

ISO21702 STANDARDIN mukaisesti on tieteellisten kokeiden perusteella pystytty todentamaan, että Antibakteerinen kosketussuoja toimii myös koronaviruksen kohdalla, eliminoiden 95 % viruksesta vain 15 minuutissa. Tunnin kuluttua kontaminaatiosta, on 99,9 % viruksesta eliminoitu.

Näin kosketussuoja toimii

Antibakteerinen kosketussuoja perustuu positiivisesti latautuneiden hopeaionien voimaan, jotka tutkitusti hidastavat bakteerien liikehdintää. Kosketussuojakalvolla hopeaionit on kapseloitu lasimatriisiin, josta ne vapautuvat estämään bakteerikasvustoa ja nanopartikkeleiden kehittymistä. Tämä tekniikka on patentoitu ja sitä käytetään useissa maissa. Kahviautomaatin kosketusalue, kosketusnäyttö tai näppäimistö, varustetaan antibakteerisella suojakalvolla. Tämän asentaa automaattiinne JOBmeal.

Antibakteerinen kosketussuoja Q&A

Suojaako antibakteerinen kosketussuoja viruksilta?
Antibakteerisen kosketussuojan vaikutus perustuu hopeaioneihin. Riippumattomien testien perusteella voimme luvata, että antibakteerinen kosketussuoja tappaa 15 minuutissa 95 % ja tunnissa 99,99 % koronaviruksesta ja bakteereista.

Kuinka kauan antibakteerinen kosketussuoja vaikuttaa?
Kosketussuoja vaikuttaa 3 vuotta asennuspäivästä ja sen jälkeen sen vaikutus alkaa vähitellen heikentyä.

Vaikuttaako se automaatin kosketustoimintoon?
Tuotteella on minimaalinen vaikutus kosketustoimintoon. Kosketussuojan asennustapa voi vaikuttaa lopputulokseen.

Mitä tuloksia tuotteen toimivuudesta on?
Useita riippumattomia testejä on tehty tuotteen toimivuuden varmistamiseksi. Kosketussuoja on kliinisesti testattu Euroopassa. Tuote on patentoitu ja testattu ISO22196 mukaisesti.
(Välikommentti: ISO 22196 on standardi muovi ja ei-huokoisten tuotteiden antibakteeriselle toiminnalle)

Voiko kosketussuojan puhdistukseen käyttää puhdistusainetta?
Antibakteerisen kosketussuojan puhdistukseen voi käyttää puhdistusainetta. Se ei vaikuta kosketussuojan antibakteeriseen tehoon.

Voiko kosketussuojasta saada allergisen reaktion?
Ei voi. Kosketussuojasta ei irtoa nanohiukkasia tai hopeaioneja, jotka vaikuttavat negatiivisesti ihoon.

Pyydä tarjous antibakteerisesta kosketussuojasta

Me JOBmealilla myymme ja asennamme yhtä markkinoiden parhaasta antibakteerisesta suojakalvosta. Varmista hygieeninen kahvitauko työpaikallesi.

Ota yhteyttä 0207 210 300