Kestävä kehitys ja ekologinen ajattelutapa ovat toimintamme kantava voima. Voit valita valikoimastamme ekologiset ja luomutuotetut kahvit, teet, kaakaot, maidot, sokerit ym., jotka tarjoilee energiatehokas ja tekninen alansa edelläkävijäkahviautomaatti, jonka kaikki osat ovat kierrätettävissä. Laajasta valikoimasta valitsemasi juoman voit nauttia biohajoavasta pikarista. Kahviautomaatin käyttämät kahvinpurut ovat myös kierrätettävissä ja pelkästään Helsingin konttorillamme kierrätämme vuositasolla yli 160.000 kg kahvinpurua mm. lannoitteeksi. Kahviautomaatin raaka-aineet toimitetaan sinulle vähäpäästöisellä autolla, jonka reitti on optimoitu ympäristön kuormittavuuden näkökulmasta ja kuljettaja taitaa taloudellisen ajotavan.

Taukohetkestä tulee jäädä reilu jälkimaku!

Sertifioidut kahviautomaatit

Kahviautomaateista Ferrara ja Verona ovat ECBC-sertifioituja (European Coffee Breawing Centre). Saadakseen ECBC-sertifikaatin, tulee kahviautomaatin läpäistä tiukat tekniset kriteerit ja korkeat laatustandardit. Tällä sertifikaatilla varustetut laitteet antavat varmuuden laadukkaasta kahvista, juuri oikean lämpöisenä.

Tyylikäs ja toimintavarma papukahviautomaatti

Ferrara Duo papukahviautomaatti

Laajan juomavalikoiman omaava papukahviautomaatti 

Ferrara Solo papukahviautomaatti

Täydellisen aromikasta kahvia tuoreista pavuista vastajauhettuna.

Sertifioidut tuotteet

JOBmealilta laaja valikoima sertifioituja kahveja, teetä, kaakaota, maitojauheita ja muita raaka-aineita.

Kehitämme kahvivalikoimaamme jatkuvasti ja laajennamme sertifioitujen tuotteiden osuutta. Esimerkiksi kaikki Arvid Norqdquist kahvit ovat vastuullisesti sertifioituja ja tehty 100 % Arabica pavuista. Kahvipavut ovat UTX-, Reilu kaupa- ja luomusertifioituja ja yritys tekee paljon muitakin ympäristötekoja, kuten kompensoi ilmastopäästöjään. 

Koska JOBmeal on paahtimoriippumaton kahvipalveluiden tarjoaja, joten voit valita itse eri paahtimoiden kahveista juuri sinulle parhaiten sopivan kahviautomaattiisi!  

Kahvisertifikaatit

Kahvivalikoimastamme on sekä Reilun kaupan, Rainforest Alliance, UTZ että luomusertifioituja vaihtoehtoja. Osa kahveistamme on jopa tuplasertifioituja. Lue lisää.

Teesertifikaatit

Teevalikoimamme tuotteistamme huikeat 97 % on sertifioituja. Vaihtoehtoja on Reilun kaupan, Rainforest Alliance ja IMO-sertifioiduista tuotteista. Lue lisää

Muut sertifioidut tuotteet

Myös kaakaota ja maitojauhetta löytyy sertifioituina. Esimerkiksi Reilun kaupan sertifioitua kaakaota ja EU-luomusertifioitua 100% maitojauhetta. Lue lisää

Sertifikaatit

JOBmealin valikoimasta löydät erilaisia eettisesti ja/tai luonnonmukaisesti sertifioituja tuotteita. JOBmealin ympäristötyöskentely on useilla eri tavoilla sertifioitu kaikissa Pohjoismaissa ja koskee kaikkia toimipisteitämme.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Lue lisää

ISO 14000

Meidän ympäristötyöskentely on SS-EN  ISO 14001:2015 -sertifioitu kaikissa Pohjoismaissa ja koskee kaikkia toimipisteitämme. Sertifikaatti

Reilu kauppa

Reilu kauppa tarkoittaa kehitysmaiden viljelijöille ja työntekijöille oikeudenmukaisempaa kaupankäyntiä ja mahdollisuutta kehittää tuotantoaan ja yhteisöään kestävästi.

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance on kansainvälinen ympäristömerkintä, jossa keskiössä on ekosysteemi. Sertifiointi takaa, että raaka-aineet on tuotettu ympäristöystävällisissä olosuhteissa, jotka ovat sosiaalisesti hyväksyttävät. Tilan toiminta takaa asiallisen toimeentulon maanviljelijälle, joka tulevaisuudessa voi luovuttaa tilan tuottavana myös lapsilleen.

PEFC

Kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistetun tuotteen tunnistat PEFC-merkistä. Merkki osoittaa myös, että jokaisella puuta matkan varrella jalostaneella yrityksellä, on PEFC:n mukainen puun alkuperän seurantajärjestelmä.

IMO

IMO tukee kestävien tuotteiden kysyntää ja tarjontaa sekä kehittää niiden korkealaatuista valmistusta kansallisille ja kansainvälisille markkinoille. Kansainvälisellä toiminnalla rakennetaan väyliä paikallisten tuottajien ja tiedostavien kuluttajien välillä.

EU:n luomumerkki

EU:n luomumerkki on EU:n jäsenvaltioiden vahvistaman valvontajärjestelmä, joka takaa, että vähintään 95 % tuotteen sisällöstä on tuotettu luonnonmukaisesti. Pakkauksessa on aina tuottajan, jalostajan tai jälleenmyyjän nimi sekä valvontajärjestön nimi tai koodi.

UTZ

UTZ takaa, että kahvi on tuotettu ympäristön kannalta vastuullisesti ja että tuotanto tapahtuu kohtuullisissa olosuhteissa. Sertifiointi perustuu Utz Kapehs Code of Conductiin, joka sisältää sosiaaliset, ympäristölliset ja taloudelliset vaatimukset kahvin vastuulliselle tuottamiselle.

Zero Mission

Ilmastokompensoimme hiilidioksidipäästöjä (CO2 päästöjä), jotka aiheutuvat toimintaamme liittyvästä autoilusta, liikematkustuksesta ja energiankulutuksesta. Sertifikaatti.

Ota yhteyttä 0207 210 300