Sertifioidut kahviautomaatit

Kahviautomaateista Ferrara, Como ja Verona ovat ECBC-sertifioituja (European Coffee Breawing Centre). Saadakseen ECBC-sertifikaatin, tulee kahviautomaatin läpäistä tiukat tekniset kriteerit ja korkeat laatustandardit. Tällä sertifikaatilla varustetut laitteet antavat varmuuden laadukkaasta kahvista, juuri oikean lämpöisenä.

Kahvisertifikaatit

Selecta on paahtimoriippumaton kahvipalveluiden tarjoaja, joten voit valita itse eri paahtimoiden kahveista juuri sinulle parhaiten sopivan kahviautomaattiisi! 

Kahvivalikoimastamme on sekä Reilun kaupan, Rainforest Alliance, UTZ että luomusertifioituja vaihtoehtoja. Osa kahveistamme on jopa tuplasertifioituja. Kehitämme kahvivalikoimaamme jatkuvasti ja laajennamme sertifioitujen tuotteiden osuutta. Esimerkiksi kaikki Arvid Norqdquist kahvit ovat vastuullisesti sertifioituja ja tehty 100 % Arabica pavuista. Kahvipavut ovat UTX-, Reilu kaupa- ja luomusertifioituja ja yritys tekee paljon muitakin ympäristötekoja, kuten kompensoi ilmastopäästöjään. Kahvivalikoimastamme voit lukea lisää täältä.

Teesertifikaatit

Teevalikoimamme tuotteistamme huikeat 97 % on sertifioituja. Vaihtoehtoja on Reilun kaupan, Rainforest Alliance ja IMO-sertifioiduista tuotteista. Teevalikoimastamme voit lukea lisää täältä.

Muut sertifioidut tuotteet

Muista raaka-aineista sekä kaakaota ja maitojauhetta löytyy sertifioituina. Kaakaota löytyy Reilun kaupan sertifioituna perinteikkäästä Van Houtenin tuoteperheestä. Myös 100 % maitomaitojauheemme on ekologinen EU-luomusertifioitu tuote, joka antaa maitokahvijuomaasi runsaan maidon maun ja kauniin pehmeän maitovaahdon. Muista raaka-aineista voit lukea lisää täältä.

Sertifikaatit

Selectan valikoimasta löydät erilaisia eettisesti ja/tai luonnonmukaisesti sertifioituja tuotteita. Selectan ympäristötyöskentely on SS-EN ISO 14001:2004 sertifioitu kaikissa Pohjoismaissa ja koskee kaikkia toimipisteitämme.

Joutsenmerkki

Meille on myönnetty Pohjoismaiden ensimmäinen kahvipalvelun Joutsenmerkki. Tämä tarkoittaa, että Selectan valikoimasta löydät taukopalvelukokonaisuuden, jonka sisältö täyttää Joutsenmerkin tiukat vaatimukset ja joka varmistaa työpaikallesi energiatehokkaan, ympäristöystävällisen kahviratkaisun.

Meidän valikoimasta löydät kahvipalvelukokonaisuuden, jonka sisältö täyttää Joutsenmerkin tiukat vaatimukset ja joka varmistaa työpaikallesi energiatehokkaan, ympäristöystävällisen kahviratkaisun. Joutsenmerkin kriteerit eivät koske pelkkiä kahviautomaatteja vaan koko palvelua. Laitteiden lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille elintarvikkeille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Vain ympäristön kannalta parhaat kahvipalvelut voivat saada Joutsenmerkin. Joutsenmerkki edellyttää laitteilta energiatehokkuutta. Kahviautomaatin tulee olla energialuokkaa A+. Tähän pääsevät vain markkinoiden parhaat laitteet. Laitteissa tulee myös olla energiansäästötilatoiminto, joka menee päälle esimerkiksi viikonloppuisin. Joutsenmerkityssä kahvipalvelussa 90 % kahvista tulee olla luomua. Teestä, sokerista, maitojauheesta ja kaakaosta pitää olla luomua vähintään puolet. Lisäksi Joutsenmerkki edellyttää, että vähintään 30 % kahvista tulee olla sosiaalisesti vastuullista, esimerkiksi Reilu kauppa- tai UTZ-merkittyä.


Selecta on ISO 14001 sertifioitu

ISO 14000

Meidän ympäristötyöskentely on SS-EN ISO 14001:2004 -sertifioitu kaikissa Pohjoismaissa ja koskee kaikkia toimipisteitämme. 


Reilu Kauppa

Reilu kauppa

Reilu kauppa tarkoittaa kehitysmaiden viljelijöille ja työntekijöille oikeudenmukaisempaa kaupankäyntiä ja mahdollisuutta kehittää tuotantoaan ja yhteisöään kestävästi.


Rainforest Alliance

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance on kansainvälinen ympäristömerkintä, jossa keskiössä on ekosysteemi. Sertifiointi takaa, että raaka-aineet on tuotettu ympäristöystävällisissä olosuhteissa, jotka ovat sosiaalisesti hyväksyttävät. Tilan toiminta takaa asiallisen toimeentulon maanviljelijälle, joka tulevaisuudessa voi luovuttaa tilan tuottavana myös lapsilleen.


UTZ

UTZ

UTZ takaa, että kahvi on tuotettu ympäristön kannalta vastuullisesti ja että tuotanto tapahtuu kohtuullisissa olosuhteissa. Sertifiointi perustuu Utz Kapehs Code of Conductiin, joka sisältää sosiaaliset, ympäristölliset ja taloudelliset vaatimukset kahvin vastuulliselle tuottamiselle.


EU luomu

EU:n luomumerkki

EU:n luomumerkki on EU:n jäsenvaltioiden vahvistaman valvontajärjestelmä, joka takaa, että vähintään 95 % tuotteen sisällöstä on tuotettu luonnonmukaisesti. Pakkauksessa on aina tuottajan, jalostajan tai jälleenmyyjän nimi sekä valvontajärjestön nimi tai koodi.


IMO

IMO

IMO tukee kestävien tuotteiden kysyntää ja tarjontaa sekä kehittää niiden korkealaatuista valmistusta kansallisille ja kansainvälisille markkinoille. Kansainvälisellä toiminnalla rakennetaan väyliä paikallisten tuottajien ja tiedostavien kuluttajien välillä.


PEFC

PEFC

Kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistetun tuotteen tunnistat PEFC-merkistä. Merkki osoittaa myös, että jokaisella puuta matkan varrella jalostaneella yrityksellä, on PEFC:n mukainen puun alkuperän seurantajärjestelmä.

Ota yhteyttä 0207 210 300