Kaakao

Kahviautomaatin vakiovalikoimaan kuuluu useimmiten herkulliset kaakaojuomat ja kahvikaakaot. Samettisen hyväilevät suklaaherkut tuovat ylellistä nautintoa työpäivään.

Maito ja maidokkeet

Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja erilaisten maitokahvijuomien valmistamiseksi. Omien makumieltymystesi perustella voit valita toimistollesi parhaiten sopivan tuotteen. 

Maidot katso +

5240 Arla annosmaito 1,5 % (laktoositon) 100 x 2,0 cl
5411 Menu Kevytmaito UHT (vähälaktoosinen) 8 x 1 l

 

Sokerit ja makeutusaineet

Kahviautomaatin valikoimiin kuuluvat myös sokerit ja makeutusaineet.

Sokerit ja makeutusaineet katso +

5050  Siro erikoishieno sokeri automaatteihin 10x1 kg
5057 Ruokokidesokeriannos (Brown sugar stick) 200 kpl / ltk
5053  Palasokeri, 2 palan annospakkaus 150 kpl / ltk
5055 SAM hunajapikari 60 x15 g
5043 SAM juokseva hunaja pullo 1 x 500 g
5058  SAM Hunajatikku 80 x 8 g
5056 Luomusokeri 10 x 1 kg
5250  Hermesetas mini sweeteners 1 x 300 tabl
5251  Hermesetas Stevia sweet 1 x 300 tabl

Muut

Voit sekoittaa myös kahviautomaatin kuumaan veteen teetä, puurohiutaleita, valmiskeittoa, nuudeleita, mehua jne. Saat nopeasti lämpimän juoman tai jopa kevyen lounaan. 

Lisää tietoa muista raaka-aineista asiakaspalvelustamme

Kysy lisää asiakaspalvelustamme tuotteistamme ja vaihtuvasta valikoimastamme, uutuuksista, tarjouksista ja tuotemerkeistä. Vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä on laaja valikoima parhaita tuotteita, jotka toimitetaan työpaikalle ja vaikka suoraan taukotilaan, aina toiveidenne mukaan.

Erilaiset kahviratkaisut työpaikalle

Täyspalvelu

Kun haluatte vain nauttia kahvista ja antaa JOBmealin hoitaa kaiken muun. Toimitamme ja täytämme automaatissa tarvittavat raaka-aineet. Suoritamme laitteelle säännöllisesti pesuhuollon. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista. 

Osittaispalvelu

Kun haluatte hoitaa itse automaatin täyttämisen ja päivittäisen ylläpidon.Toimitamme tilatut raaka-aineet ja suoritamme laitteen pesuhuollon n.1krt/kk. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista.

Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Lue lisää

Ota yhteyttä 0207 210 300