Laadukas kahviautomaatti teollisuus- ja tuotantotilaan

Tuotantoketju skarppina! Mikä onkaan parempi tapa varmistaa se kuin pitää säännöllisesti taukoja kera kupillisen tuoretta kahvia. Anna JOBmealin hoitaa taukokahvituksenne ja tarjolla on aina täydellistä, juuri teille sopivaa kahvia JOBmeal-kahviautomaatista.

Automaattimme sopivat erilaisiin tiloihin aulaan tai taukotiloihin, kuten:

  • tehtaaseen
  • tuotantotilaan ja tuotantolaitokseen
  • teollisuuslaitokseen
  • halliin
  • varastoon
  • logistiikkakeskukseen

Kahviautomaatti teollisuuteen - asiakaskokemuksia

Meiltä saat lämpimät ja kylmät juomat ja syötävät teollisuuden ja tuotantolaitosten taukohetkiin. Saat meiltä laadukkaita kahviautomaatteja, välipala-automaatteja sekä vesiautomaatteja. Työntekijäsi voivat keskittyä vain täydelliseen kahvihetkeen, me voimme huolehtia lopuista. Gourmet kahvipalvelumme sisältää kahvin, kahvilaitteen, palvelun, toimituksen ja huolenpidon. Voit lukea lisää kahvipalvelustamme täältä.

Voit myös tutustua asiakasreferensseihimme ja lukea kuinka työntekijöiden työhyvinvointi ja vireystaso on parantunut kahviratkaisuillamme.

Teollisuuteen suositellut kahviautomaatit ja muut automaatit

Fidenza papukahviautomaatti

Aromikasta suodatettua kahvia, erikoiskahvijuomia ja muita kuumia juomia helposti.

Fidenza papukahviautomaatti

Iseo

Virkistävää vettä huoneenlämpöisenä, kylmänä, kuplilla tai ilman.

Iseo vesiautomaatti

Opera Touch kahviautomaatti

Luotettava suuren kapasiteetin kahviautomaatti, joka tarjoaa aina tuoretta kahvia kupillinen kerrallaan.

Opera Touch papukahviautomaatti

15 minuutin etätapaaminen asiantuntijan kanssa parhaan kahviratkaisun suunnittelemiseksi

Varaa etätapaaminen

Monipuolinen valikoima juomia ja välipaloja

 JOBmealin monipuolisesta automaattivalikoimasta löytyy jokaiselle työntekijälle oikea tapa nauttia kahvista, teestä ja muista taukohetken antimista. Taukohetket parantavat työhyvinvointia ja auttavat työntekijöitä jaksamaan pitkiäkin työvuoroja. Meillä on laaja valikoima eri kahvipaahtimojen papukahveja, suodatinkahveja ja espressokahveja. Meillä on myös markkinoiden laajin valikoima erilaisia teelaatuja. Voit tutustua laajan kahvi- ja teevalikoimaan täältä. JOBmealin makutakuu varmistaa, että toimitamme juuri työntekijöille parhaimmat kahvi- ja teelaadut toimipisteeseesi.

Kokonaispalvelu teollisuuden tarpeisiin

teollisuus ja tuotantolaitokset

Mikä kahviautomaatti sopii teidän yritykseenne parhaiten? Tarvitsetteko myös välipala- tai vesiautomaattia? Vesiautomaateista saa hanavedestä kylmennettyä vettä ja hiilihapollista vettä helposti.

Automaatin avulla työntekijöille on tarjolla kahvijuomia, teevettä, kaakaota ja välipalaa vaikka kellon ympäri. Tällöin huomioidaan päivävuorolaisten lisäksi myös ilta-ja yötyössä olevat sekä viikonlopputyössä olevat työntekijät. Välipala-automaatit ovat kylmennettyjä, joten niissä voidaan säilyttää helposti erilaisia kylmiä ruokia ja juomia. Automaatteihin on saatavilla myös erilaisia maksujärjestelmiä tai ne voidaan laittaa käymään vapaalle. 

Kysy meiltä lisätietoa teollisuuden taukotilaratkaisuista joko alla olevalla lomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä alueesi myyjään. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista teollisuuteen

  • Aina tuoretta kahvia vastajauhetuista pavuista
  • Nopea kahvinkeitto ja kuuma teevesi - kuppi kerrallaan
  • Laaja valikoima kahvi-ja teejuomia
  • Ainutlaatuinen makutakuu

Ota yhteyttä 0207 210 300