Turun Werstaalla nautitaan herkullista kahvia

Westas_referenssi

- Kuvittele tilanne, jossa kahvia ei olisi saatavilla. Se olisi kamalaa!, maalailee Werstaan asiakkuuspäällikkö Janne Alho.

Kahvitauon voi Werstaassa viettää joko Paratiisissa, Apokalyptisessä ympäristössä tai pian valmistuvassa Jääkausi-tilassa. Kussakin tilassa on yksityiskohtia myöten rakennetut ympäristöt, joissa jokaisella materiaalilla on oma tarinansa. Kahviautomaatit ovat tietenkin myös väritykseen sopivat; Paratiisissa Ferrara Limited Edition Green, Apokalyptisessä tyylikäs Ferrara Black ja Jääkaudella upea Ferrara White.

- Palaute kahvista on ollut vain hyvää ja palvelu toimii. Arvostamme sitä, että ammattilaiset hoitavat kahviautomaatin ylläpidon ja huollot. Tarvittaessa saamme JOBmealilta (entiseltä Oy Selecta Ab:ltä) vastauksia nopeasti, oli asia mikä hyvänsä. Meille asiantunteva ja laadukas palvelu on jopa tärkeämpää kuin edullinen hinta, kommentoi Janne Alho Werstaalle tärkeitä seikkoja.

Werstas on uusi tapa tehdä työtä. Se on tila, joka inspiroi, houkuttelee ja yllättää. Werstas tarjoaa jäsenilleen yhteisöllisen tilan ja palvelut, jotka helpottavat jokaisen siellä työskentelevän arkea. Wi-Fin, kahvin ja aulapalveluiden lisäksi Werstaasta löytyy neuvottelutiloja, hiljaisia huoneita ja työkahviloita sekä rentoon oleiluun sopivia sohvia. JOBmealin kahviautomaatit sopivat konseptiin monipuolisuutensa vuoksi täydellisesti.

Yhdysvalloista lähtöisin olevassa co-working -konseptissa pienelläkin yrityksellä on mahdollisuus toimia ja tarjota palveluitaan näyttävissä ja toiminnallisissa tiloissa järkevillä kustannuksilla. Ja palvelulle on todellakin kysyntää. Yli 3000 neliötä erikokoisia ja -näköisiä tiloja oli varattu jo ennen uusien tilojen valmistumista.

Haluaisitko oppia lisää kahvien eroista?

Tutustu, miten kahvitastingilla opitaan tunnistamaan eri kahvilajikkeet, kahvin paahtoasteet ja erilaiset kahvijuomat ammattilaisen coffeemasterin johdatuksella.

"Mieltymykset menevät tastingissa usein uusiksi", kahviasiantuntija Kaija Paltemaa sanoo.

Tummin paahto on tyypillisesti suosituin.

“Aika usein ihmiset yllättyvät. Heillä saattaa olla voimakaskin ennakkonäkemys mielikahvistaan, joka sitten muuttuu kun kahveja maistetaan sokkona. Muutos on lähes aina tummempaan suuntaan”, Paltemaa kertoo.

Lue artikkeli JOBmealin järjestämästä kahvitastingistä:

Lue artikkeli JOBmealin kahvitastingistä

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista toimistoon (alk 52€/kk)

  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvi-ja teejuomia sekä syötävää
  • Ainutlaatuinen makutakuu

Ota yhteyttä 0207 210 300