Ydinliiketoimintaan keskittyminen - Village Works

 

 

Village Works tarjoaa yrityksille moderneja toimistotiloja, coworking-tiloja sekä kokoustiloja ja auditorioita. Toimitilojen tulee olla viihtyisät asiakasyrityksien käyttöön, vaikka niissä ei olisi Villagen omaa henkilökuntaa paikalla.

Village huolehtii yrityksille tilat, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Ja JOBmeal huolehtii kahvipalvelut täyspalvelumallilla, jotta Village Works voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Village Works päätyi Ferrara kahviautomaatteihin niiden helppokäyttöisyyden vuoksi.

Mitähän kahvilaatuja maistellaan tässä kuussa?

Papula Design tiloissa Ferrara kahviautomaatti 2

Villagen mielestä hyvä kahvi on osa hyvää asiakaspalvelua. "Joissain toimipisteissä ei ole omaa asiakaspalvelupistettä, mutta asiakkaille tulee olla aina tuoretta hyvänmakuista kahvia tarjolla. JOBmeal huolehtii kokonaisvaltaisesti kahvipalveluistamme." Kertoo yhteisökoordinaattori Salo.

Villagen ajatuksena olisi myös vaihdella kahvilaatuja ja tiedottaa näistä asiakkaille intranetissä. "Kahvimaut ovat yksi osa tarjoamaamme asiakaselämystä." Kertoo Salo ja jatkaa "Ajatuksena on herätellä myös asiakkaita maistamaan erilaisia kahvilaatuja -  mitähän kahvipapuja maistellaan tässä kuussa?" 

Tällä hetkellä Villagen kahviautomaatteihin on valittu laadukkaita luomukahvipapuja ja aitoa maitojauhetta.

Toimistohotelleissa erilaisia kahvilaatuja voidaan maistella myös yhdessä muiden kuin oman yrityksen työntekijöiden kanssa ja samalla verkostoitua kuin huomaamatta. Kahviautomaatista saadaan useita erilaisia kahvijuomia ja kaakaota eri makumieltymysten mukaisesti.

Lue, miten kahvitastingilla opitaan tunnistamaan eri kahvilajikkeet, kahvin paahtoasteet ja erilaiset kahvijuomat ammattilaisen coffeemasterin johdatuksella.

Tutustu kahvitastingiin

Kysy lisää toimistojen automaattiratkaisuistamme

Haluatko kuulla lisää toimistojen kahvipalveluratkaisuista? Täytä yhteystietosi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää taukotilaratkaisuistamme. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan lähialueesi myyjään.

Toimistoon suositellut kahviautomaatit ja muut automaatit

Baristatason espressoa ja muita kahvijuomia.

Espressolaite Kalea

Aromista suodatinkahvia ja muita kuumia juomia helposti.

Erinomaisia kahvijuomia ja baristatason espressoa isomallekin työpaikalle.

Joutsenmerkityn kahvipalvelu varmistaa energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen kahviratkaisun.

Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista toimistoon (alk 52€/kk)

  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvi-ja teejuomia sekä syötävää
  • Ainutlaatuinen makutakuu

Ota yhteyttä 0207 210 300