Ydinliiketoimintaan keskittyminen - JOBmeal & Business Center Papula

Business Center Papula tarjoaa yrityksille moderneja toimistotiloja, coworking-tiloja sekä kokoustiloja ja auditorioita. Toimitilojen tulee olla viihtyisät asiakasyrityksien käyttöön, vaikka niissä ei olisi Papulan omaa henkilökuntaa paikalla.

Papula huolehtii yrityksille tilat, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Ja JOBmeal huolehtii kahvipalvelut täyspalvelumallilla, jotta Papula voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Helposti kahvia suurellekin henkilömäärälle

 "Kahviautomaateista saa nopeasti laadukasta kahvia suurellekin henkilömäärälle eikä kenenkään tarvitse keittää kahvia ja kuluttaa siihen tärkeää aikaa. Valitettavasti vieläkin kahviautomaateista herää ennakko-asenteita, jotka kehityksen myötä pikkuhiljaa onneksi rapistuvat. Nykyisin asiakas voi helposti olla mukana vaikuttamassa papujen laatuun. Asiakas näkee ja tietää mitä juo." Toteaa Business Center Papulan yhteisökoordinaattori Saara Salo.

(Kuva: Papulan Rautatalon 4. kerroksen keittiö. Valokuvaaja: Kim Takala)

Mitähän kahvilaatuja maistellaan tässä kuussa?

Papula Design tiloissa Ferrara kahviautomaatti 2 Kuva: Business Center Papula Oy Valokuvaaja: Kim Takala

Papulan mielestä hyvä kahvi on osa hyvää asiakaspalvelua. "Joissain toimipisteissä ei ole omaa asiakaspalvelupistettä, mutta asiakkaille tulee olla aina tuoretta hyvänmakuista kahvia tarjolla. JOBmeal huolehtii kokonaisvaltaisesti kahvipalveluistamme." Kertoo yhteisökoordinaattori Salo.

Papulan ajatuksena olisi myös vaihdella kahvilaatuja ja tiedottaa näistä asiakkaille intranetissä. "Kahvimaut ovat yksi osa tarjoamaamme asiakaselämystä." Kertoo Salo ja jatkaa "Ajatuksena on herätellä myös asiakkaita maistamaan erilaisia kahvilaatuja -  mitähän kahvipapuja maistellaan tässä kuussa?" 

Tällä hetkellä Papulan kahviautomaatteihin on valittu laadukkaita luomukahvipapuja ja aitoa maitojauhetta.

Toimistohotelleissa erilaisia kahvilaatuja voidaan maistella myös yhdessä muiden kuin oman yrityksen työntekijöiden kanssa ja samalla verkostoitua kuin huomaamatta. Kahviautomaatista saadaan useita erilaisia kahvijuomia ja kaakaota eri makumieltymysten mukaisesti.

Pyydä tarjous kahviautomaatista toimistoonne

Pyydä tarjous

Kysy lisää toimistojen automaattiratkaisuistamme

Haluatko kuulla lisää toimistojen kahvipalveluratkaisuista? Täytä yhteystietosi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää taukotilaratkaisuistamme. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan lähialueesi myyjään.

Erilaiset kahviratkaisut työpaikalle

Täyspalvelu

Kun haluatte vain nauttia kahvista ja antaa JOBmealin hoitaa kaiken muun. Toimitamme ja täytämme automaatissa tarvittavat raaka-aineet. Suoritamme laitteelle säännöllisesti pesuhuollon. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista. 

Osittaispalvelu

Kun haluatte hoitaa itse automaatin täyttämisen ja päivittäisen ylläpidon.Toimitamme tilatut raaka-aineet ja suoritamme laitteen pesuhuollon n.1krt/kk. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista.

Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Lue lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista toimistoon (alk 52€/kk)

  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvi-ja teejuomia sekä syötävää
  • Ainutlaatuinen makutakuu

Ota yhteyttä 0207 210 300