Telian toimipisteissä aina laadukasta ja tuoretta kahvia

Sonera Logo

Teleoperaattori Telialla on työntekijöitä Suomessa noin 3000 ja toimipisteitä satoja. - Matkustan paljon työni puolesta ympäri Suomea ja Telian eri toimipisteitä. Minulle on tärkeää, että tuoretta kahvia on saatavilla aina - ajasta ja paikasta riippumatta, sanoo Telian yritysmyynnissä työskentelevä Jussi Noronen. - Työpäivän aikana kahvia kuluu paljon, joten sen laadusta en tingi, Jussi jatkaa.

Päivä on vasta alkamaisillaan ja Jussilla on menossa jo kolmas kuppi kahvia. - Työpäivän aikana tulee nautittua monta kuppia kahvia Ferrara-kahviautomaatista.

Telia valitsi JOBmealin sen ylivertaisen palvelukonseptin vuoksi. Tavoitteena on, että kaikissa Telian toimipisteissä on tarjolla jatkuvasti laadukasta kahvia. JOBmealin kokonaisvaltainen palvelu sisältää niin riittävän määrän raaka-aineita kuin moitteettomasti toimivan laitteen. Telialla nähdään työpaikalla nautittava kahvi tärkeänä osana työhyvinvointia. Taukohetkien tulee olla niin palauttavia kuin energisoivia ja sinä aikana nautittavien kahvien parasta mahdollista laatua.

- Olen todellinen kahvin ystävä! Papukahviautomaatista saan kahvin juuri sellaisena kuin haluan. Aidon espresson paineella valmistettuna tai perinteisen suodatinkahvin riippuen omasta sen hetkisestä makumieltymyksestä, eikä automaatin kyvykkyydestä, Jussi iloitsee.

Papukahviautomaattien uuden tekniikan ansiosta samasta automaatista voi nauttia sekä perinteistä suodatinkahvia että erikoiskahveja ja molemmat valmistettuina pavuista. Kahviautomaattien tyylikkyys ja toimintavarmuus mahdollistavat sen sijoittamisen myös korkeatasoisiin toimistoihin.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista toimistoon (alk 52€/kk)

  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvi-ja teejuomia sekä syötävää
  • Ainutlaatuinen makutakuu

Ota yhteyttä 0207 210 300