Asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden lisääminen - Mehiläinen & JOBmeal

Mehiläinen haluaa tarjota asiakkaille ja henkilöstölle hyviä ja virkistäviä vaihtoehtoja taukohetkiin. Tämän vuoksi valtakunnallisesti toimivat kahviautomaattien palveluntarjoajat kilpailutettiin keväällä 2016 ja Mehiläisen valtakunnalliseksi automaattiratkaisuiden palveluntarjoajaksi valittiin JOBmeal (entinen Oy Selecta Ab).

Mehiläinen Konserni toimii laajasti yksityisrahoitteisten terveyspalveluiden ja julkisrahoitteisten terveys- ja sosiaalipalveluiden markkinoilla. Konserni tuottaa myös monipuolisia hoivapalveluita ikääntyneille, vammaisille, mielenterveyskuntoutujille, lapsille ja nuorille kuntien yhteistyökumppanina. Yhtiö palvelee asiakkaita valtakunnallisesti n. 300 toimipisteen verkostolla ja työllistää noin 11 000 terveys- ja sosiaalipalveluiden ammattilaista.

Mehiläisen käytössä on tyylikkäät Iseo-vesiautomaatitFerrara papukahviautomaatit ja Amalfi suodatinkahviautomaatit.

Valtakunnallinen kahviautomaatti- ja vesiautomaattiratkaisu

Mehiläisellä on paljon toimipisteitä, joiden yleisilme ja asiakaspalvelu halutaan pitää yhtenäisinä paikkakunnasta riippumatta. Tämä tarkoittaa myös eri toimipisteiden kahvi- ja vesiautomaatteja. Asiakkaiden ja henkilökunnan kahvijuomat ja kaakaot lisäävät olennaisesti myös viihtyvyyttä ja hyvinvointia.

JOBMealin automaatteja on n. 20 eri kaupungin Mehiläisen yksikössä ympäri Suomea. "Valtakunnallisena toimijana voimme tarjota vesi- ja kahviautomaatteja helposti Mehiläisen useisiin eri toimipisteisiin. Konsernin kanssa tehdyn sopimuksen puitteissa yksiköt voivat itse valita haluamansa automaatit ja palvelumallit toimipisteisiin." Kertoo JOBmealin avainasiakaspäällikkö Heli Lehtiö.

Yksiköt voivat myös itse valita haluamansa kahvilaadut JOBmealin laajasta paahtimoriippumattomasta valikoimasta.

Kuva: Mehiläinen

Kokemuksia JOBmealin asiakaspalvelusta

Mehiläisen toimipisteissä sekä asiakkaat että henkilökunta nauttivat kahvia laadukkaista Ferrara papukahviautomaateista ja Amalfi suodatinkahviautomaateista. Lisäksi auloihin on sijoiteltu Iseo-vesiautomaatteja, joista asiakkaat saavat raikasta ja kylmää vettä helposti.

"JOBmealin toiminta aina kilpailutuksesta jokapäiväiseen arkeen on ollut erinomaista ja joustavaa. JOBmealin toiminta on ollut asiakaslähtöistä ja meitä on kuunneltu. Olemme kokeneet, että toimimme todellakin yhdessä," kertoo Jaana Teider, Mehiläisen hankinta-asiantuntija.

 

 

Pyydä tarjous kahviautomaatista terveydenhuoltoon

Pyydä tarjous

Kysy lisää terveydenhuollon automaattiratkaisuistamme

Haluatko kuulla lisää terveydenhuollon kahvipalveluratkaisuista? Täytä yhteystietosi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää automaattiratkaisuistamme. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan lähialueesi myyjään.

Terveydenhuoltoon suositellut automaatit

Fidenza papukahviautomaatti

Fidenza papukahviautomaatti valmistaa erinomaista kahvia hyödyntäen uusinta tekniikkaa. 

Fidenza papukahviautomaatti

Virkistävää vettä huoneenlämpöisenä, kylmänä, kuplilla tai ilman.

Iseo vesiautomaatti

Jäähdytetty myyntitila välipaloille ja kylmille juomille

Tango kioskiautomaatti

Toimintavarma suodatinkahviautomaatti valmistaa perinteisen mustan kahvin ja muut kuumat juomat nopeasti

Amalfi suodatinkahviautomaatti

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista terveydenhuoltoon

  • Aina tuoretta kahvia - kuppi kerrallaan
  • Herkullisia kahvi-ja teejuomia sekä kaakaota
  • Erilaisia maksujärjestelmiä

Ota yhteyttä 0207 210 300