Automaatit ylläpitää koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoiden vireystasoa

Koulutuskeskus Salpaus Lähde: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on monipuolinen nuoria ja aikuisia opiskelijoita sekä työelämää Päijät-Hämeessä palveleva oppilaitos. JOBmeal (entinen Selecta Suomi) on toiminut jo usean vuoden ajan Salpauksen yhteistyökumppanina tarjoten Lahden toimipisteisiin lukuisia laadukkaita ja moderneja kahvi- ja välipala-automaatteja varmistamaan opiskelijoiden vireystason. Lisäksi Lahden ammattikorkeakoulun FellmanniCampuksella sijaitsee Starbucks on the go –itsepalvelukahvila, joka tarjoilee samoja ensiluokkaisia tuotteita kuin Starbucks-kahvilat ympäri maailman.

JOBmeal (entinen Selecta Suomi) vakuutti Salpauksen ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaan kokonaisvaltaisella palvelukonseptillaan, jossa toimii koko yhteistyöketju tarpeiden hahmottamisesta aina huoltoon ja laskutukseen asti.

- JOBmealin asiantuntijoiden aktiivinen ja asiakasta kuunteleva tapa toimia on peruselementtejä pitkälle ja hedelmälliselle yhteistyölle, kertoo Marko Viljamaa.

Mielikuva automaattikahvista on muuttunut vuosien varrella. JOBmealin korkea laatu niin automaateissa, raaka-aineissa kuin palvelussa on varmistanut omalta osaltaan asenteen muuttumisen.

- Tänä päivänä myös ravintolamaailma muuttuu hyvin nopeasti ja onkin ollut hienoa huomata JOBmealin palvelukehityksen vastanneet digitalisoituvan maailman huutoon uusista palveluista ja tuovan niitä aktiivisesti meidän asiakkaiden käyttöön, sanoo Marko Viljamaa.

- Kannamme myös yhteiskuntavastuumme ja koulutamme nuoria. JOBmealin Jyrki Immonen on käynyt luennoimassa oppilaitoksessamme opiskelijoille. On tärkeää saada kokemuksen omaava luennoitsija ja olemme erittäin iloisia, että myös JOBmeal näkee tämän tärkeänä seikkana, jatkaa Marko Viljamaa.

Pyydä tarjous kahviautomaatista oppilaitokseenne

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista oppilaitokseen

  • Aina tuoretta kahvia - kuppi kerrallaan
  • Laaja valikoima kahvi-ja teejuomia, kaakaota sekä syötävää
  • Erilaisia maksujärjestelmiä
  • Oppilaskunnalle rahankeruumahdollisuus

Ota yhteyttä 0207 210 300