JOBmeal kahviratkaisu ja Questback Oy

Hyvää ja tuoretta kahvia aina saatavilla

Palautteen keräämiseen erikoistuneen Questbackin toimistolla hyrrää JOBmealin kahviautomaatti. Napinpainalluksella saa toimiston jokainen kahvin ystävä kuppiinsa toivomansa juoman. Arvid Nordquistin eri kahvilaaduista löytyy jokaiselle oma suosikki. 

Questback auttaa asiakkaitaan keräämään reaaliaikaista palautetta.

– Autamme asiakkaita kuuntelemaan sekä sisäistä että ulkoista palautetta. Olemme luoneet nimenomaan sellaisen teknologian, joka tämän kuuntelun mahdollistaa. Sen avulla tiedetään oikeasti, mitä tapahtuu, kertoo Customer Success Manager Niklas Ruotsi.

Kahvi on tarjolla aina tarvittaessa

JOBmeal niklas ruotsi questback oy

Kahviautomaatin lisäksi Questbackille tulee JOBmealilta myös kahvipalvelu. Kahviautomaatin hankinnan taustalla on ollut ajatus siitä, että Questbackin työntekijät voisivat keskittyä täysillä itse työhön, eivätkä kahvin keittämiseen.

 

– Sen tämä on ehdottomasti mahdollistanut, Niklas Ruotsi toteaa.

 – Kenenkään ei tarvitse missään vaiheessa tapella siitä, kuka keittää ja mitä keittää. Saamme kahvin silloin kun sitä tarvitaan. Voimme keskittyä tekemään sitä, mihin meidät on täällä palkattu, Ruotsi summaa.

Lue lisää JOBmealin ylivertaisesta kahvipalvelusa

Huolto toimii huomaamattomasti

JOBmeal vastaa myös kahviautomaatin huollosta ja täyttämisestä. Ruotsin omien sanojen mukaan huolto on niin huomaamatonta, ettei hän edes huomaa, kun huoltaja tulee käymään toimistolla.

– Toiminta on hyvin nopeaa. Emme ehdi valittamaan mistään, kun kahviautomaatti on jo korjattu. Olen ihmetellyt sitä, miten kahviautomaatin näyttökään ei koskaan ehdi likaantua. Pavut tuntuvat täyttyvän kuin itsestään. En sitten tiedä, että onko meillä täällä toimistolla joku maahinen, joka käy täyttelemässä säiliöitä öisin, Ruotsi naurahtaa.

– Huoltohenkilökunta selvästikin pitää lupauksistaan kiinni. Se mitä on luvattu, on myös täyttynyt, Ruotsi sanoo.

”Arvid Nordquistin kahvi maistuu juuri siltä, mitä kahvilta aamuisin toivoo”

Questbackilla on Ruotsin mukaan iso variaatio erilaisia kahvinjuojia. Arvid Nordquistin kahvivalikoimasta löytyy aina jokaiselle jotakin.

– Meillä on niin espressopäitä, cappucino-hienostelijoita kuin kaikkia muitakin, Ruotsi hymyilee.

– Arvid Nordquistin kahvi maistuu juuri siltä, mitä kahvilta aamuisin toivoo – siinä on sellainen hiukan potkaiseva maku, joka käynnistää moottorin, muttei jää suuhun tyhjäkäymään. Maku on luonteikas eikä liian tungeksiva, Ruotsi kuvailee.

– Voin kyllä ainakin itse suositella JOBmealin toimintaa ja kahviautomaatteja. Ne vastaavat varmasti hyvin moneen tarpeeseen, Ruotsi kiteyttää.

Päivitä parempaan kahviautomaattiin alkaen 52€ / kk

Jätä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä. Päivitetään yhdessä työpaikkasi kahvihetket paremmiksi!

Ota yhteyttä 0207 210 300