Finavian laajat juoma- ja välipalatarjoilut

Finavia logo

Helsinki-Vantaan lentoasema on Pohjois-Euroopan johtava vaihtoasema kaukoliikenteessä ja se yhdistää Euroopan ja Aasian lyhyimmällä reitillä. Lentoasema ei ole enää ainoastaan matkan pakollinen välietappi, vaan paikka jossa halutaan viihtyä. Viihtyvyyteen liittyy olennaisesti myös juoma- ja välipalatarjoilut.

- Helsinki-Vantaan merkitys kansainvälisen vaihtolentoliikenteen solmukohtana on suurempi kuin minkään toisen pohjoismaisen lentoaseman, joten on erittäin tärkeää, että kaikki palvelukumppanimme tarjoavat kansainvälisen tason laadukasta palvelua. Haimme kumppania, joka pystyy toimittamaan meille kokonaispalvelun sekä kahvi- että kioskiautomaateista, kertoo Tiina Lilja, asiakkuudesta vastaava, Finavia Oyj.

 

automaatit Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous aulatilaan soveltuvista ratkaisuista

Pyydä tarjous

- Meillä oli tavoitteena löytää kumppani, joka on luotettava ja toimialallaan jo kannuksensa näyttänyt, koska teemme pitkäkestoisia, useita vuosia kestäviä yhteistyösopimuksia. Yleensä kumppanit valitaan avoimen kilpailutuksen kautta, taustoittaa Tiina Lilja kumppanivalintaan kohdistuneita kriteerejä.

Helsinki-Vantaan lentoasema on ollut viime vuosien aikana aikamoisessa remonttimyllerryksessä voidakseen vastata niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaiden tarpeisiin. Lentoaseman tyylikäs yleisilme ja toimivat palvelut ovat keskeisiä kriteerejä. JOBmeal (silloinen Oy Selecta Ab) osallistui jo suunnitteluvaiheessa muutosprojektiin ja on näin ennakolta voinut kertoa tärkeitä huomioitavia seikkoja automaattien sijoittamiseen liittyen, kuten esimerkiksi mihin olisi järkevä sijoittaa automaattisyvennykset vesi- ja sähköjohtoineen.

- JOBmeal (entinen Oy Selecta Ab) kuuntelee aidosti asiakastaan ja kehittää toimintaansa sen mukaisesti. Siitä hyvänä esimerkkinä on nykyään automaattien viikonlopputäydennykset, joita ei aikaisemmin ollut. Laadukkaat automaatit toimivat hyvin, mutta mikäli ongelmia ilmenee, huolto toimii viipymättä ja moitteettomasti, sanoo Tiina Lilja.

- Tunnemme hyvin toisemme, mikä helpottaa yhteistyötä. Kävimme myös JOBmealin (entisen Oy Selecta Ab:n) järjestämälle Tee-kurssille. Kiva, erilainen kokemus ja mielenkiintoinen asia oppia uutta, kertoo Tiina Lilja.

Lentokentät ovat erilaisia julkisia ympäristöjä kuin esimerkiksi metro- ja juna-asemat. Niillä ei tarvitse huomioida automaattien joutumista ilkivallan kohteeksi. Myös lentokentän automaattien sijoittelua on mietitty eri tavalla kuin muilla julkisilla paikoilla. Automaatteja on tietoisesti sijoitettu sinne, missä ei ole kahvilatarjontaa tai suuria asiakasvirtoja, jotta palvellaan mahdollisimman laajasti kaikkia lentokentän matkustajia.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista aulaan

  • Herkullisia juomia sekä syötävää
  • Erilaisia maksujärjestelmiä

Ota yhteyttä 0207 210 300