Helposti ja tyylikkäästi hyvää kahvia ja teetä e21:n toimistoon

e21 logo

e21 Solutions Oy on suomalainen myynnin ja asioinnin verkkopalveluiden toteuttaja. Yrityksen toimitilat ovat Helsingin Lauttasaaressa, jossa on tärkeä olla tyylikkään näköinen kahviautomaatti yleisiin tiloihin. Automaatista tulee saada helposti laadukasta kahvia ja teevettä työntekijöille ja vieraille.

Uuden kahviautomaatin valinta ja makutakuu

e21 Solutions Oy tarvitsi toimistolle tyylikkään kahviautomaatin, josta voisi tarjota asiakkaille kahvia. Lisäksi e21:n työntekijät ovat kahvifaneja, jotka kaipasivat monenlaisia kahvijuomia, vastapaahdettua kahvia ja helppokäyttöisyyttä. Tähän saatiin ratkaisu Spengler-kahviautomaatista, joka on niin tyylikäs, että asiakkaat voi viedä hakemaan siitä kokouskahvit, ja josta toimiston työntekijät saavat helposti tuoretta kahvia.

“Vanha kahviautomaattimme tuli vuoden 2016 lopulla tiensä päähän ja meillä oli uuden automaatin hankinta edessä”, kertoo Mikko Särkikangas, e21 Solutions Oy:n myyntijohtaja ja jatkaa: “Kartoitimme vaihtoehtoja, joissa huomioimme tiimimme toiveet kahvien mauissa ja automaatin helppokäyttöisyydessä.”

JOBmealin makutakuu toimi

JOBmealin toimitusjohtaja, Perttu Laitsaari kertoo makuutakuusta, joka varmistettiin e21:n kohdalla. “JOBmeal ei vain tuo automaattia kohteeseen, vaan myös varmistaa, että asiakas saa haluamansa makuista kahvia. JOBmeal tarjoaa kaikille asiakkailleen makutakuun, jolla varmistetaan, että työpaikalla on aina kahvia, jota mielellään sekä juodaan että tarjoillaan.”

JOBmealin makuutaku toimi e21:n kohdalla. “Muutama kerta vaihdettiin kahvilaatuja ja automaatin säätöjä, kunnes löysimme meille sopivan, riittävän tumman maun. JOBmealin antama makutakuu todellakin toimi ja he pitivät palvelulupauksensa varmistamalla tyytyväisyytemme automaattikahviin. Toimistollamme juodaan papukahviautomaatista perinteisen kahvin lisäksi paljon espressoa, cafe lattea, wiener cafea, kaakaota ja vain kuumaa vettä, joihin voi lisätä vaikka teen tai pussikeiton”, luettelee Särkikangas.

Laadukasta kahvia puolessa minuutissa

Tärkeää on saada hyvää kahvia heti nautittavaksi - kahvintekoon liittyvät kahvipapujen hankinta, jauhaminen, kahvinkeitto ja välineiden pesut halutaan minimoida. “Olen laskenut, että kahvinkeittäminen, mukaanlukien papujen jauhaminen, kestäisi yli viisi minuuttia perinteisin menetelmin. Meidän toimistolla ei haluta käyttää tällaiseen aikaa, siksi olemme ulkoistaneet kahvipalvelun JOBmealille. Papukahviautomaatista saa kahvikupin noin puolessa minuutissa.” Laskeskelee e21 Solutions Oy:n toimitusjohtaja Marko Rautakoura.

JOBmealin asiakaspalvelu saa kiitosta

e21 Solutions on erittäin tyytyväinen JOBmealin ystävälliseen ja aktiiviseen asiakaspalveluun. “Meille on nimetty yhteyshenkilö, joka ottaa tasaisin väliajoin meihin yhteyttä. Yhteyshenkilön kanssa käymme läpi tilattavat raaka-aineet, kuten kahvit, roskapussit, kaakaot, maitojauheet ja sokerit. Kun raaka-aineiden toimitus on palvelupäivänä, siitä ei tule erikseen meille toimitusmaksuja. Lisäksi noin kerran kuussa käy JOBmealin henkilö huoltamassa kahviautomaatin. Yhteistyö JOBmealin kanssa on ollut sujuvaa ja toimivaa.” Kehuu e21 Solutions Oy:n toimistopäällikkö Pirjo Hiltunen ja jatkaa. “Entinen kahviautomaattimme oli paljon työläämpi käyttää ja pestä. Entiseen kahviautomaattiin ei kuulunut asiakaspalvelua, eli huolto tilattiin erikseen ja raaka-aineet tuli itse ostaa kaupasta. Lisäksi konetta piti pestä päivittäin. JOBmealin konetta pitää pestä vain kerta viikkoon ja se onnistuu helposti. JOBmealin kahvipalvelu tuntuu paljon helpommalta, kuin mitä se oli edellisen kahviautomaatin kanssa.”

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista toimistoon (alk 52€/kk)

  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvi-ja teejuomia sekä syötävää
  • Ainutlaatuinen makutakuu

Ota yhteyttä 0207 210 300