Vastuullista kahvia työpaikalle

Tarjoa erittäin hyvää ja vastuullista kahvia

Nyt jokainen yritys voi tarjota työntekijöilleen vastuullisen kahvitauon. JOBmealin ja Arvid Nordquistin yhteinen intohimo laatukahviin ja vastuulliseen toimintaan mahdollistaa kahvin nauttimisen hyvällä omalla tunnolla. Toimimme vastuullisesti, laadusta ja mausta tinkimättä.

Me varmistamme, että työpäiväsi aikana nauttimasi kahvin CO2 päästöt on kompensoitu viljelmältä kuppiin asti. Vastuullisen kahvitauon kahvi on sertifioitua kahvia, joka edistää kahvinviljelijöiden hyvinvointia, takaa heille kohtuullisen korvauksen, ja edistää kestävää kehitystä. Tämä kahvi on rakkaudella viljelty, huolella paahdettu Ruotsissa Arvid Nordquistin fossiilittomassa paahtimossa ja pakattu suomalaiseen mäntyöljyyn perustuvaan pakkaukseen, joka puolittaa hiilidioksidipäästöt fossiilisiin pakkauksiin verrattuna.

 

Ekologinen ja sertifioitu kahvi - reilu makuelämys kahviautomaatista

JOBmealin laajasta valikoimasta löytyvät eri paahtoasteen kahvit, jauhekahvina sekä papuina. Vastuullisen kahvitauon kahvi on sertifioitua kahvia, joka edistää kahvinviljelijöiden hyvinvointia, takaa heille kohtuullisen korvauksen, ja edistää kestävää kehitystä.  Valikoimamme sertifioidut kahvit ovat UTZ, Rainforest Alliance, Reilun kaupan tai luomusertifioituja. Kahvit täyttävät korkeat vaatimukset sekä maun että laadun osalta. Automaatit on säädetty niin, että jokainen nauttimasi kupillinen on varmasti runsaasti aromikas ja tasalaatuinen.

Ekologisen ja sertifioidun kahvin valinta työpaikan kahviautomaattiin on ympäristöteko, joka viestittää yrityksen asiakkaille, työntekijöille ja muille vieraille vastuullisuudesta.

Lue lisää kahvivalikoimasta täältä. 

JOBmealin vastuullinen kahvipalvelu työpaikoille

JOBmealin konsulentti työssään

Tauko on työyhteisön tärkeimpiä hetkiä. Arvid Nordquistin laatukahvin ja luotettavan kahviautomaatin lisäksi JOBmeal tarjoaa teidän tarpeisiinne sopivan palvelupaketin kahviautomaatin ylläpitämiseksi. Palvelutasosta riippuen henkilökuntamme huolehtii automaatin siisteydestä, raaka-aineiden täydentämisestä sekä huolloista.

JOBmealin asiakkaana saatte kahvipalvelun, joka on mahdollisimman vastuullinen ekologisesta, sosiaalisesta, kulttuurillisesta sekä taloudellisesta näkökulmasta. Hiilineutraalina yrityksenä JOBmeal minimoi ympäristövaikutuksia kaikin keinoin; autot kulkevat Nesteen MY Dieselillä ja ajojen kulutus optimoidaan. Lisäksi kompensoimme kahvin, liikkumisen ja energiankulutuksen aiheuttaman hiilijalanjäljen. Kahvipurut hyötykäytetään ja kierrätetään lannoitteeksi.

Pidämme tärkeänä, että:

  • tarjoamme asiakkaille laajan valikoiman vastuullista kahvia
  • kahviautomaattimme ovat nykyaikaisia, energiatehokkaita ja osat kierrätettävissä
  • voit nauttia taukojuomasi EU:n SUDP direktiivin mukaan merkityistä pahvipikareista
  • saat halutessasi kahviautomaatin antibakteerisella kalvolla
  • pystymme varmistamaan asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen kah­­vitauon.

Lue lisää JOBmealin vastuullisuustyöskentelystä täältä.

Pyydä tarjous vastuullisesta kahviratkaisusta!

Nyt saat kahviautomaatin toimistoosi alkaen 52 euroa kuukaudessa!

 

 

Kohti vihreämpää toimistoa

Kohti vihreämpää toimistoa

Onko yrityksesi matkalla kohti vihreämpää toimistoa?  WWF:n Green Office -ympäristöjärjestelmämerkki kertoo, että yritys on sitoutunut vähentämään toiminnastaan johtuvaa ympäristökuormitusta.

Kun tarjoat vastuullisesti tuotettua, sertifioitua kahvia automaatista, tukee se Green Officen asettamaa tavoitetta kuluttaa luonnonvaroja vastuullisesti. Automaattikahvista ei synny hävikkiä ja käytetyt kahvinpurut kierrätetään joko JOBmealin tai asiakkaan toimesta.  Valitsemalla taukopalveluusi myös sertifioituja oheistuotteita kuten teetä ja hunajaa, saat taukohetkestä vastuullisemman kokonaisuuden. Pienistä ympäristöteoista kasvaa lopulta laajempi kokonaisuus.


Ota yhteyttä 0207 210 300