Kahvi maistui ammattilaisillekin

Hyvää ja tuoretta kahvia messuilla

Automaattikahvi on nykyään niin hyvää, että se kelpaa kahvialan ammattilaisillekin. Tämän sai huomata taas JOBmealin (entisen Selecta Suomen) aluemyyntipäällikkö Jarmo Korhonen Fastfood & Café & Ravintola 2017 -messuilla.

Messuständiltä sai herkullista automaattikahvia. Selectan ständin tunnistaa kahvinrakastaja jo kaukaa - sen punaisen logo on helppo tunnistaa, jonka lisäksi ständillä näkyy kahvikumppanimme Arvid Nordquistin kahvi-ilme. Selectan positiivinen maine oli kiirinyt myös uusien messuasiakkaiden korviin ja kahvia saatiin tarjoilla osastolla melkeinpä liukuhihnalta. - Mikä sen parempaa, koska siten ja vain siten asiakas kokee Selectan automaattikahvin aidon ja täyteläisen maun. Kaikessa yksinkertaisuudessaan asiakkaat olivat hakemassa hyvää kahvia. 

Automaattikahvi kelpaa myös kahvihifistelijöille

Hyvää kahviahan meillä olikin tarjota. Nihkeimmätkin automaattikahvin vastustajat saadaan kahvin testaamisen jälkeen suurella varmuudella käännytettyä. Tehtävää toki vielä on, mutta mielikuvaa automaattikahvista muutetaan automaatti automaatilta ja ajatus ajatukselta. – Mahtavaa on ollut huomata, että maailma muuttuu. Parhaimmatkin kahvihifistelijät juovat nykyään automaattikahvia ja jopa kehuvat sitä.

Messuständimme suosikkikahviksi nousi Arvid Norquistin Kahawa Tembo lempeällä, täyteläisellä ja pitkällä jälkimaullaan. Eri automaattikahveja on tänä päivänä joka lähtöön, uskallan väittää. Myös erikoiskahvit vahvistavat entisestään suosiotaan. Ilahtuneena olen havainnut nuorten olevan todella valveutuneita ympäristöasioista. Sopii minulle, koska meillä on nykyään tarjota Joutsenmerkitty kahvipalvelu ensimmäisenä Pohjoismaissa. Nuorten lisäksi ympäristöasioihin kiinnostuksen ovat osoittaneet isot firmat. Niiden ympäristöasiakiinnostuksen myötä myös yhteistyökumppaneiden tulee olla niistä perillä. Uusi hankintalaki tuo myös mukanaan kriteereiksi ympäristötekijät, jolloin Joutsenmerkityillä tuotteilla on taas kysyntää.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme Makutakuun

Jarmo Korhonen

Aluemyyntipäällikkö (Helsinki keskusta, Länsi-Uusimaa, Kotka, Hamina)
Julkaistu: 22.03.2017

Ota yhteyttä 0207 210 300