Asiakastastingillä uusia makuja teevalikoimaamme

Mistä kaikki alkoi..

Selecta showroom Helsingissä

Olin saapunut asiakkaani, suomalaisen finanssialan toimijan tapaamiseen loppusyksyn aurinkoisena päivänä. Puolin ja toisin vaihdoimme kuulumiset ajankohtaisista asioista. Palaverin päätteeksi asiakas vinkkasi, että heidän teevalikoimaansa voisi uudistaa perusteelaaduilla. Tartuin tilaisuuteen suurella innolla ja mielenkiinnolla. Ja niin me löysimmekin laajan ja monipuolisen verkostomme ansiosta asiakkaan toivomat teelaadut – laadukas maustamaton vihreä ja musta tee sekä muutama muukin mielenkiintoinen vaihtoehto tuli tarjolle.

Asiakas innostui kutsusta ja toivotimme heiltä tervetulleeksi kaikki asiasta kiinnostuneet. Meidän tilamme taipuu niin yhden kuin useammankin hengen tilaisuudeksi. Tarvittavat resurssit suhteutetaan vain osallistujamäärän mukaan. 

Lue Makutakuusta, jonka lupaamme kaikille asiakkaillemme


Tasting laajasta valikoimasta teejuomia

Tee-tasting Selecta

Showroomissamme maisteltiin opastuksellani asiakkaan toivomia uusia teelaatuja. Samalla mietimme oman valikoimamme uudistamista ja hyviä, niinkin konkreettisia vinkkejä saimme tastingin aikana, että asiakkaan valitsemat teelaadut pääsivät myös Selectan valikoimaan.

Maistelu tapahtuu pienistä aromilaseista eli tarkoitus on tosiaankin vain maistaa, saada kiinni eri teemakujen vivahteista. Teen maistelu aloitetaan aina vaaleammista teelaaduista ja edetään tummempiin laatuihin. Muutaman teelaadun testauksen jälkeen makuaisti neutralisoidaan vedellä tai pienellä napostelupalalla. Näin jokaisesta teestä saadaan varmasti juuri kyseisen teen aromit esille.

Teekupposten äärellä showroomissamme vaihdoimme kuulumiset huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä kuin neuvotteluhuoneessa. Kiireen tunne ei ollut läsnä, kun oltiin pois arjen pyörteistä.


Yleellinen teehetki

Ja niinhän se menee, nälkä kasvaa syödessä – tai tässä tapauksessa juodessa. Testaukseen lisättiin lennosta kesken maistelun muutama uusi laatu alkuperäisen testisetin ulkopuolelta. Tämä onnistui näppärästi teetilaisuuden ollessa Selectan showroomissa kaikkien tuotteiden äärellä. Asiakkaan nykyinen teevalikoima oli myös esillä. Tilaisuuden päätteeksi asiakas itse valitsi uudet maut, jotka sopivat heidän kokonaisuuteensa. Eri teemaut olivat tuoreessa muistissa ja asiakas näki heti saman tien, millainen kokonaisuus teevalikoimasta muodostui. Uudistamme valikoimaamme säännöllisesti ja tämänkin asiakastilaisuuden perusteella lisäsimme valikoimaamme uusia teemakuja, sekä oheistuotteisiin hunajatikut niiden täyttäessä asiakkaan tarpeet.

Oma intohimoni on tee. Haluan ylläpitää osaamistani ja siksi testaan jatkuvasti erilaisia, uusia teemakuja. Vierailen usein myös teehen erikoistuneissa liikkeissä ja ammennan sieltä alan uusimpia ideoita. Myös kaikki Pohjoismaiden selectalaiset koulutettiin viime syksynä teen saloihin. Haluamme varmistaa, että myös teen ystävät saavat asiantuntevaa palvelua ja parhaita makuja meiltä kaikilta selectalaisilta.

Tutustu laajaan kahvi- ja teevalikoimastamme

Anu Yli-Kesti

Palvelupäällikkö
Julkaistu: 07.02.2017

Ota yhteyttä 0207 210 300