Hei hei kahvinkeitin, tervetuloa Solista!

Kahvihammasta kolottaa, vielä yksi lähetettävä sähköposti, jonka jälkeen pääset hakemaan kahvia.. mutta kuinka kauan kahvinhaussa kestää?

Skenaario 1: kahvinkeitin

Haet kahvisi perinteisestä kahvinkeittimestä. Kahvinkeittimessä on vain seisoneet kahvit, joten joudut ensin kaatamaan ne pois ja tiskaamaan kahvipannun. Keittäessäsi uutta kahvia tarvitset enää suodatinpussin, kahvinporoja ja raikasta vettä - ja näin - 10 minuuttia ja saat taas kupposen kuumaa kahvia. 

Skenaario 2: kahviautomaatti

Haet kahvisi laadukkaasta Selectan kahviautomaatista. Valitset haluamasi kahvilaadun ja painat nappia -  ja voilà - minuutissa saat taas kupposen herkullista kahvia. Kahvi on tuoretta, täyteläistä ja kuumaa.

 

Kahvinkeitin kannattaa vaihtaa kahviautomaattiin

Säästät työajassasi useita minuutteja jo päivittäin, saati sitten viikottain, kun korvaat kahvinkeittoon menevän ajan kahviautomaatilla. Nykyaikaiset papukahviautomaatit jauhavat kahvinpavut juuri ennen kahvinkeittoa, jolloin saat joka kupillisella tuoretta ja herkullista kahvia vain napin painalluksella. Tällöin kenenkään työpaikalla ei tarvitse käyttää työaikaansa kahvinkeittämiseen. Selectalta saat aina juuri sinun työpaikallesi sopivan kahviautomaatin ja kahvilaadut eri työympäristöihin.

Tutustu laajaan kahviautomaattivalikoimaan

Julkaistu: 18.01.2017

Ota yhteyttä 0207 210 300