Selecta OY:n myynti JOBmeal Group AB:lle saatu päätökseen

JOBmeal automaatti

Kahviautomaattipalveluja tarjoavan Selecta-konsernin suomalaisen tytäryhtiön, Selecta Oy:n, kauppa ruotsalaiselle JOBmeal Group AB:lle on saatettu päätökseen 15.03.2018. Kaupan myötä syntyvä alan johtava pohjoismainen kahvipalvelujen tuottaja tarjoaa asiakkailleen laajan kansainvälisen tuotevalikoiman ja vahvan palveluosaamisen tuen.

Nyt päätökseen saatetun Selecta Oy:n oston myötä JOBmeal-konserni nousee johtavaksi työpaikkojen kahviratkaisujen tarjoajaksi Pohjoismaissa. Ostettujen liiketoimintojen myötä uuden JOBmealin vuotuinen liikevaihto (vuoden 2017 luvuin) nousee noin 60 miljoonaan euroon. Konsernin toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa työskentelee yhteensä noin 350 henkilöä.

Kauppa julkistettiin 24.1.2018, minkä jälkeen järjestelylle saatiin EU:n kilpailuviranomaisten hyväksyntä. Yrityskaupan osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Selecta Oy siirtyy lähikuukausina toimimaan Suomessa yhteisellä JOBmealin brändillä.

“JOBmealin tulo Suomen markkinoille tiivistää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Uusi kokoonpano antaa meille mahdollisuuden toimia ketterästi, sillä Suomen palveluntarjonnasta päätetään jatkossa entistä lähempänä asiakkaita”, sanoo Suomen maayhtiön toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

“Selecta Oy:n oston myötä JOBmeal-konserni nousee johtavaksi pohjoismaiseksi työpaikkojen kahviratkaisuja tarjoajaksi. Hyvään asiakaspalveluun perustuvat yrityskulttuurimme täydentävät erinomaisesti toisiaan, JOBmeal-konsernin toimitusjohtaja Fredrik Mossberg sanoo.

“Olemme innoissamme voidessamme tukea Selecta Oy:tä kehittämään palveluitaan jatkossa vieläkin paremmaksi.”

JOBmeal

JOBmeal on Suomen ja Ruotsin johtava työpaikkojen kahvipalveluiden tarjoaja. Solnassa, Tukholman ulkopuolella pääkonttoriaan pitävällä JOBmealilla on 31 toimipistettä kahdessa maassa.

Paikallisuuteen ja yrittäjähenkiseen palvelukulttuuriin sitoutunut JOBmeal haluaa tuoda asiakkailleen parhaan kahvikokemuksen. JOBmealissa työskentelee 350 henkeä. Yhtiön vuosiliikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa.

www.jobmeal.se

www.selecta.fi

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Perttu Laitsaari, Selecta Oy, puh. 040 772 8853, perttu.laitsaari@jobmeal.fi

Toimitusjohtaja Fredrik Mossberg, JOBmeal Ab, puh. +46 70 794 0600, fredrik.mossberg@jobmeal.se

Ota yhteyttä 0207 210 300