Selecta on tehnyt sopimuksen Suomen Osakeyhtiön myymisestä, Ostaja JOBmeal Ruotsista

Selecta-konsernin on tehnyt sopimuksen Selecta Suomen osakeyhtiön myymisestä ruotsalaiselle JOBmeal-yhtiölle. JOBmeal on Ruotsin johtava työpaikkojen kahviratkaisuja tarjoava yritys. Selecta Suomen yrityskauppa on JOBmeal:n ensimmäinen laajentuminen uuteen maahan. Selecta Suomen liikevaihto on noin 13,7M euroa ja työntekijöitä 95. Yrityskauppa vaatii vielä EU:n kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Yrityskauppa oletetaan saavan päätökseen maaliskuun 2018 aikana.

Yrityskaupassa muodostuva kokonaisuus luo uuden merkittävän pohjoismaisen toimijan, joka korostaa toiminnassaan laadukkuutta ja paikallisuutta. JOBmeal-konserni on paahtimoriippumaton ja omaa erittäin laajan kahvivalikoiman, josta löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Selectan nykyisillä asiakkailla tuotevalikoima pysyy ennallaan ja sama henkilökunta tarjoaa erinomaista palvelua, kuten tähänkin asti. Olemme erittäin vakuuttuneita, että pystymme jatkamaan positiivista kasvua uuden omistajamme tukemana ja yhä useampi asiakas pääsee nauttimaan erinomaisesta kahvista!

JOBmeal

Pääkonttori Solnassa Tukholman ulkopuolella. JOBmeal on Ruotsin johtava työpaikkojen kahviratkaisuja tarjoava yritys. JOBmeal:lla on Ruotsissa maanlaajuinen toimipisteverkko, jossa on  25 paikallistoimistoa. JOBmeal on vahvasti sitoutunut toimittamaan asiakkailleen erinomaista kahvia ja palvelua. Yrityskulttuuri pohjaa vahvaan paikalliseen läsnäoloon ja yrittäjämäiseen vastuunkantoon. JOBmeal:n liikevaihto on noin 50M euroa ja sillä on noin 250 työntekijää. Lisätietoa, www.jobmeal.se

Ota yhteyttä 0207 210 300